Paintem

Paintemin paintball pelipaikat

Ympärivuotinen pelipaikkamme sijaitsee Oulunsalon Myllymetsässä, vain 14 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Tarkka osoite pelipaikallemme on Myllymetsäntie 51.


Näytä suurempi kartta

 

Pelialueellamme on merkitty metsäpelirata, joka koostuu mäntymetsästä, vanerilevyistä, sekä kaikesta muusta suojiksi kelpaavista tavaroista. Pelialue on rajattu merkintänauhoin ja pelialueen reunalla sijaitsee verkoilla rajattu suoja-alue, johon voi siirtyä osuman saatuaan tarkkailemaan toisten peliä. Pelialueen koko on noin 80X50m, joten pelaamaan mahtuu jopa yli kymmenhenkisiä joukkeita. Yhtäaikaa pelikentällämme voi siis olla jopa yli 30 aktiivista pelaajaa. Joukkueiden kooksi suosittelemme kuitenkin maksimissaan 15-hengen joukkueita, jotta ensimmäisten osuman saaneiden odotusaika ei käy pitkäksi. Jos peliporukkanne koko ylittää 30 henkeä kannattaa harkita jo kolmen joukkueen muodostamista.

Pelialueen varaamisesta

Pelialueemme varaaminen ei maksa mitään jos pelaamiseen käytettävät paintball välineet on vuokrattu Paint'emilta. Ryhmän peliaika täytyy kuitenkin ilmoittaa mahdollisimman aikaisin, jotta vältytään päällekkäisiltä ajoilta.

Paintball pelaamiseen voi myös käyttää mitä tahansa maa-aluetta, kunhan siihen on omistajan lupa. Suositeltavaa on kuitenkin tarkistaa etukäteen pelialueen turvallisuus. Esimerkiksi sivullisten pääsy pelialueelle tulee olla estetty, pelialueella ei saa olla vaarallisia esineitä ja pelialueella täytyy olla määrätty suoja-alueet. Lisää turvamääräyksistä voi kysyä meiltä sähköpostitse tai vaikka vuokrauksen yhteydessä.